Blog

Matthys Kuyvenhoven

Make-up [] Fashion [] Photography

We're made of our history

 

Vandaag blik ik terug op iets, dat eerst gewoon praktisch was, maar is uitgegroeid tot een grote passie.

Ik krijg heel vaak de vraag, wanneer de passie is begonnen en hoe het is ontstaan. In dit blog vertel ik jullie over my history als make-up artist and creative allrounder.

lifestyle-issue PROMO 47, augustus 2017  

 

Ik neem jullie mee terug in de tijd. Hoe cliche het ook klinkt; de tijd vliegt zo snel voorbij! Dit was de regenachtige zomerdag in augustus, waarop het heel hard regende. Gelukkig viel er tijdens de shoot geen druppel. Bij deze shoot leerde ik om nog meer uit mijn comfort-zone te stappen, dan ik al deed. Dit gaf een een enorm tof resultaat en uiteindeijk ook mijn eerste publicatie. Hieronder volgen enkele foto's van de te gekke shoot.

 

front cover PUMP magazine, januari 2018

Enkele maanden daarna maakte wij als duo (Lenny en ik) weer een mooie klapper. Geschoten in de prachtige straatjes van Amsterdam.

Paralellevens, 6 februari 2018 

 

Een tijdje terug besloot ik al mijn ervaringen en de kijk op het leven vast te leggen in een boek. Dit werd opgeleverd in een zeer exclusieve oplage. Mijn droom is er nog steeds om ooit een roman te schrijven, die iedereen kan lezen.

 

VOGUE ITALIA, 5 maart 2018

Al vele publicaties behaald, maar het zijn er nooit genoeg. Ik droomde van een publicatie door VOGUE. Bam! Opeens drie foto's gepubliceerd. 

 

Imirage magazine, 9 april 2018

 

 

Na veel oefenen en ontdekken kwam ik er achter dat ik het echt in me had. Vele publicaties en prestaties hebben laten zien dat ik het kon. Afgelopen jaar ben ik begonnen aan mijn studie communicatie op de Hogeschool Rotterdam. Hiermee hoop ik mijn creatieve werk naar een nog hoger niveau te kunnen trekken en steeds meer mensen op en effectieve manier te kunnen bereiken.

 

Een quote van Christian Dior is ''I dream of making women not only more beautiful, but also happier".

Dit is een quote, die ik heel veel gebruik alleen geldt het het dan voor iedereen. Het maakt niet uit wat je bent, als je hart maar op de goede plek zit. Ik ben er dan om aan iedereen te laten zien dat jij beautiful and happy bent. Dat is mijn boodschap, die ik naar iedereen communiceer.

#beyourself

 

_M_

Matthys kuyvenhoven

CREATIVE ALLROUNDER

 

Enthousiasme en geluk zijn het aller belangrijkst. Samen komen wij er wel! Er zijn al genoeg obstakels, maak het jezelf gemakkelijk.

 

GET IN TOUCH

 

Address:

Jeudestraat, Zoelen 4011 GK

 

Email:

matthys.kuyvenhoven@gmail.com

 

Phone:

+31615186960

 

Copyright © All Rights Reserved