Most Wanted

Matthys Kuyvenhoven

Make-up [] Fashion [] Photography

Populaire panters & trendy tasjes @MostWanted


Het festivalseizoen komt steeds meer ten einde, maar laten we al deze prachtige outfits niet vergeten. Wie wil er nou niet nog even fleeken met hun look op de laatste zomerse dagen? Niet getreurd! Zelfs na de zomer kan je nog stralen in de trendy outfits van deze mooie webshop.

Some days are cool and others are just awesome!


Een maand geleden kreeg ik de kans om samen te werken met dit vrolijke team voor dit bruisende bedrijf. Wellicht hadden jullie het al voorbij zien komen, maar ik had de eer om deze beauty nog meer te laten shinen voor de camera. Dat kan ze maar al te goed! Shayna Senoir, ondertussen bekend gezicht bij Most Wanted, is een prachtig model en ingeschreven bij Elite. Ze heeft een carrière, waar veel meiden jaloers op zouden zijn. Overigens is zij niet de enige powervrouw! Danique Bossers ooit begonnen met Most Wanted, maar natuurlijk ook al haar lieftallige collega's met al hun skills voor fashion en design. Samen zorgen zij voor de reis van de nieuwste trends uit Parijs naar jouw kledingkast met heel veel vreugde en plezier.


Nog geen kijkje genomen bij de webshop? Wacht niet te lang! Voor je het weet,

is het hotste item alweer helemaal uitverkocht.


XO

Matthys kuyvenhoven

CREATIVE ALLROUNDER

 

Enthousiasme en geluk zijn het aller belangrijkst. Samen komen wij er wel! Er zijn al genoeg obstakels, maak het jezelf gemakkelijk.

 

GET IN TOUCH

 

Address:

Jeudestraat, Zoelen 4011 GK

 

Email:

matthys.kuyvenhoven@gmail.com

 

Phone:

+31615186960

 

Copyright © All Rights Reserved