Packages

Matthys Kuyvenhoven

Make-up [] Fashion [] Photography

Packages

Kwaliteit gaat natuurlijk boven kwantiteit en talent is iets bijzonders! Ik besteed heel graag zo veel mogelijk aandacht aan mijn werk, zodat ik alles eruit haal wat erin zit.


De meeste tarieven zijn op aanvraag. Getallen maken het snel onpersoonlijk en ik vind het fijn om jullie even te spreken voor zover we onze mobiele devices nog sociaal kunnen noemen. Elke opdracht is weer anders en dat moet vooral ook zo blijven! Dit maakt mijn werk zo diverse.


Enkele tarieven voor Make-up en hairstyling staan hieronder genoteerd. Voor een avondmake-up, hairstyling en een fotoshoot met meer modellen wordt een meerprijs gerekend. Daarnaast zijn de tarieven exclusief reiskosten.


Loop je vast? Advies is altijd mogelijk!

Key Features:

Altijd berijkbaar voor advies en vragen

Zo snel mogelijk antwoord is heel erg belangrijk! Het is fijn om snel orde op zaken te hebben, zodat er daarna lekker gewerkt kan worden.

 

Kennis van nieuwe trends en nieuwe mogelijkheden

Ik ben constant bezig met nieuwe opleidingen, cursussen en trainingen. Natuurlijk probeer ik me op de hoogte te houden van de nieuwste trends.

 

Breed netwerk met echte vakmensen

Aangezien ik al een tijdje in het vak zit, ken ik een heel aantal van mijn collega's en breid dit natuurlijk altijd nog uit. Connect me!

 

Brede visie op alle gebieden

Mijn inschattingsvermogen is enorm gegroeid tijdens het volgen van alle vakgebieden. Hierdoor ga ik altijd voor het beste geheel, wat natuurlijk een goede samenwerking vereist.

Make-up and Hairstyling

Hier staan enkele tarieven, maar bericht mij gerust voor een prijsopgave. Tenslotte is elke opdracht en persoon weer anders en wil ik zoveel mogelijk aan alle wensen voldoen!

STANDAARD MAKE-UP

Vanaf meer dan 2 personen wordt een ander bedrag gerekend. Voor een cursus kan jij mij altijd een berichtje sturen!

 

 

€50.00 p.p

 

PROEFSESSIE MAKE-UP

Geen stress! Met een proefsessie voor make-up weet je zeker, dat alles goed zit. Zowel letterlijk als figuurlijk! Ook graag een proefsessie bridal hairstyling? Check de tarieven bij mij.


€70.00 


FOTOSHOOT MAKE-UP 1/2 DAG

Een halve dag bestaat uit 4,5 uur. Hierin kan de make-up tussendoor nog bijgewerkt worden en help ik met assisteren van de fotoshoot. Vraag een tarief op bij meer dan 1 model.

 

From €65.00

 

BRUIDSMAKE-UP

Het is fijn als je make-up gedaan wordt. Dit kan ook op locatie. Neem contact met mij op om te kijken, hoe dicht we bij elkaar in de buurt zitten. Wellicht ook leuk om samen met de familie te doen. Niet alleen de bruid, maar ook bruidsgasten zijn meer dan welkom voor een mooie look!


€85.00


FOTOSHOOT MAKE-UP 1 DAG

Een dag bestaat uit 9 uur. Hierin kan de make-up tussendoor nog bijgewerkt worden en help ik met assisteren van de fotoshoot. Vraag een tarief op bij meer dan 1 model of als de fotoshoot langer dan 9 uur duurt.

 

 

From €100.00

 

BRUIDSMAKE-UP & HAIRSTYLING INCLUSIEF PROEFSESSIE

Het wordt de mooiste dag van jouw leven. Hoe lekker is het dan om helemal in de watten gelegd  te worden en geen zorgen meer te hebben over jouw haar en make-up? Heerlijk, als je het mij vraagt!

Met dit pakket weet jij zeker, dat jij optimaal kan genieten van jouw bruiloft!

  

€235.00

 

Matthys kuyvenhoven

CREATIVE ALLROUNDER

 

Enthousiasme en geluk zijn het aller belangrijkst. Samen komen wij er wel! Er zijn al genoeg obstakels, maak het jezelf gemakkelijk.

 

GET IN TOUCH

 

Address:

Jeudestraat, Zoelen 4011 GK

 

Email:

matthys.kuyvenhoven@gmail.com

 

Phone:

+31615186960

 

Copyright © All Rights Reserved