Bridalstyling

Matthys Kuyvenhoven

Make-up [] Fashion [] Photography

Packages

Kwaliteit gaat natuurlijk boven kwantiteit en talent is iets bijzonders! Ik besteed heel graag zo veel mogelijk aandacht aan mijn werk, zodat ik alles eruit haal wat erin zit.


Bij bridalstyling adviseer ik altijd om een proefsessie te boeken. Tijdens deze proefsessie hebben we samen de gelegenheid om de gewenste look te creëren en te controleren. Dit ontneemt vaak een hele hoop stress op de dag zelf. Zo kan jij nog meer genieten van de jouw perfecte dag!


Voor deze proefsessie kom ik aan huis. Net zoals voor de dag zelf. Het is ook mogelijk om de make-up en hairstyling te doen op de locatie van de bruiloft. Samen het totaalplaatje checken? Uiteraard! De jurk moet bij de make-up passen en andersom. Mijn gevoel van styling en make-up laat jou op jouw grote dag niet in de steek!

Key Features:

Altijd berijkbaar voor advies en vragen

Zo snel mogelijk antwoord is heel erg belangrijk! Het is fijn om snel orde op zaken te hebben, zodat er daarna lekker gewerkt kan worden.

 

Kennis van nieuwe trends en nieuwe mogelijkheden

Ik ben constant bezig met nieuwe opleidingen, cursussen en trainingen. Natuurlijk probeer ik me op de hoogte te houden van de nieuwste trends.

 

Breed netwerk met echte vakmensen

Aangezien ik al een tijdje in het vak zit, ken ik een heel aantal van mijn collega's en breid dit natuurlijk altijd nog uit. Connect me!

 

Brede visie op alle gebieden

Mijn inschattingsvermogen is enorm gegroeid tijdens het volgen van alle vakgebieden. Hierdoor ga ik altijd voor het beste geheel, wat natuurlijk een goede samenwerking vereist.

Bridalstyling

PROEFSESSIE MAKE-UP

Geen stress! Met een proefsessie voor make-up weet je zeker, dat alles goed zit. Zowel letterlijk als figuurlijk! Ook graag een proefsessie bridal hairstyling? Check de tarieven bij mij.


€75.00 


BRUIDSMAKE-UP

Het is fijn als je make-up gedaan wordt. Dit kan ook op locatie. Neem contact met mij op om te kijken, hoe dicht we bij elkaar in de buurt zitten. Wellicht ook leuk om samen met de familie te doen. Niet alleen de bruid, maar ook bruidsgasten zijn meer dan welkom voor een mooie look!


€100.00


BRUIDSMAKE-UP & HAIRSTYLING INCLUSIEF PROEFSESSIE

Het wordt de mooiste dag van jouw leven. Hoe lekker is het dan om helemal in de watten gelegd  te worden en geen zorgen meer te hebben over jouw haar en make-up? Heerlijk, als je het mij vraagt!

Met dit pakket weet jij zeker, dat jij optimaal kan genieten van jouw bruiloft!

  

€285.00

 

Matthys kuyvenhoven

CREATIVE ALLROUNDER

 

Enthousiasme en geluk zijn het aller belangrijkst. Samen komen wij er wel! Er zijn al genoeg obstakels, maak het jezelf gemakkelijk.

 

GET IN TOUCH

 

Address:

Jeudestraat, Zoelen 4011 GK

 

Email:

matthys.kuyvenhoven@gmail.com

 

Phone:

+31615186960

 

Copyright © All Rights Reserved