Bruidsmake-up & hairstyling

Ben jij opzoek naar een make-up artiest en haarstylist?


Bij mij ben jij aan het juiste adres! Al sinds 2016 verzorg ik visagie en haarstyling voor fotoshoots, bruiloften en events. Naast mijn werk als freelance make-upartiest werk ik als docent op De Visagieschool en ROC Zadkine.  Voor mij is het erg belangrijk om de klant blij te maken. Hier haal ik namelijk mijn voldoening uit! Samen maken we er iets moois van. Tijdens onze sessie mag jij lekker jezelf zijn en genieten. Dan verzorg ik de mooie looks!

Gefeliciteerd met jouw verloving!

Ga jij binnenkort trouwen? Op jouw trouwdag maak ik jou de mooiste versie van jezelf. Door een proefsessie en vele communicatie van te voren, bepalen wij samen hoe jij eruit komt te zien. Ik geef advies, waarbij al jouw wensen mogen uitkomen. De proefsessie is anderhalve maand van te voren, zodat jij al hebt gekeken naar een jurk en sierraden. Hier sluiten we de make-up en hairstyling naadloos op aan.


Het is natuurlijk belangrijk dat de make-up goed blijft zitten. Hiervoor gebruik ik goede producten en verwen ik jouw huid. Mocht jij een touch up of andere look in de avond willen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk a.h.v. mijn beschikbaarheid.


Tenslotte is het nog mogelijk om een touch-uppakketje af te nemen. Hierin zitten make-upproducten, die ik ook heb gebruikt bij het aanbrengen van de make-up en het haar.


Interesse in mijn bruidsarrangementen? Laten we een kennismakingsmakingsgesprek inplannen! 

Bruidsarrangementen

Make-up & hair incl. proefsessie


Op jouw dag maak ik jou de mooiste versie van jezelf. Voor de proefsessie kom ik aan huis of ben jij welkom bij mijn make-up spot. Voor de dag zelf kom ik naar jou toe, zodat jij lekker kan relaxen. Het tarief is excl. reiskosten.

Make-up & haar excl. proefsessie


Laat jij jouw make-up en haar over aan mij of is er geen tijd voor een proefsessie? Dan is deze optie iets voor jou! Het tarief is exclusief reiskosten.

Make-up & hair incl. proefsessie + één daggast


Wil jij graag samen stralen op jouw mooie bruiloft? Dat kan! Bij dit bruidsarrangement wordt jij, maar ook een door jou gekozen daggast mooigemaakt. Uiteraard is er een optie om haar en make-up voor meer daggasten bij te boeken. Het arief is exclusief reiskosten.

Nailstyling


Wil jij ook mooi verzorgde nagels op jouw dag? Op de foto's is het ook erg fijn als jouw handen (wellicht ook voeten) er netjes uitzien. Ik kan een een BIAB of Gellak treatment verzorgen. De prijs is afhankelijk van de wensen. Neem contact op!

Male grooming


Soms is een frisse en wakkere look wel fijn. Zeker op de foto's! Waarom dan ook niet voor de bruidegom?

Matthys

BRUIDSTYLIST - NAILS. MAKE-UP. HAIR

Waarom kiezen voor mij als bruidsstylist? Ik ben een enorme enthousiasteling. Het liefste wil ik zo snel mogelijk nummers uitwisselen, zodat we alle inspiratie met elkaar kunnen delen. In de morgen spring ik mijn bed uit en ben ik zeer op tijd bij jou. Ik  heb er zin in! Ben eigenlijk geen ochtendmens, maar voor jouw bruiloft kom ik graag mijn bed uit. 

Reviews

Heel blij met mijn bruidskapsel, ik zou Matthys absoluut aanraden. Hij reageert snel en maakt mooie kapsels die de hele dag goed blijven zitten.


~ Maaike ~

Matthys heeft mijn make-up verzorgt voor mijn bruiloft. Hij heeft een rustige persoonlijkheid en is fijn om op zo'n dag bij je in de buurt te hebben. 


Door hem heb ik gestraald op mijn dag. Alle credits naar Matthys!


~ Chantal ~