Services

Matthys Kuyvenhoven

Make-up [] Fashion [] Photography

Modeling & acting

''Het aller belangrijkste is dat de juiste emotie naar de klant wordt overgebracht.''

 

Wil jij ervaring in huis halen op elk gebied? Door mijn verschillende expertises weet ik hoe iets eruit moet zien op de foto en hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Veelzijdigheid hoeft absoluut geen probleem te zijn! 

 

Agelopen jaren heb ik deelgenomen aan de catwalk en ben al in verschillende magazines verschenen. Natuurlijk heb ik ook succes gehad met de genomineerde shortfilm genaamd "#TAGGED". 

 

Heb jij plannen voor een project? Ik hoor het graag. Wie weet hebben wij een goede click en vormen we een mooi team!

Styling

''Never go out of style!''

 

Styling voor een photoshoot, er goed uitzien bij op de tv of gewoon elke dag? Het kan allemaal! Ik ben te boeken als stylist of personal shopper. Ideaal voor expressieve oufits of eens een keertje heel iets anders. 

 

Als u geen tijd heeft om zelf te shoppen, kan u mij ook benaderen. Eerlijk is eerlijk, ik denk dat het niet zoveel voorkomt. Shoppen heeft toch een leuke sfeer! Als je dit niet wilt missen, kan u een afspraak maken om samen te gaan shoppen en zullen we er een gezellige dag van maken. 

 

Trek de stoute schoenen aan en laat iedereen de losbol of juist het professionalisme zien, dat jij altijd al in jou had!

Make-up & hairstyling

''Een mooie make-uplook zorgt vooral voor een mooi innerlijk in plaats van alleen een prachtig uiterlijk.''

 

Sinds eind 2016 heb ik mezelf helemaal in de beautywereld gestort. Hierdoor heb ik trainingen mogen volgen van o.a. Dior, Chanel en Yves Saint Laurent. Telkens leg ik de lat voor mezelf hoger om zo goed mogelijk mijn passie/werk uit te voeren. Heel mooi om die twee aspecten met elkaar te mogen combineren.

 

Qua opdrachten heb ik al vele mensen de beste versie van zichzelf mogen maken. Dit voor nationale en internationale opdrachtgevers zoals Most Wanted. Daarnaast ben ik al een jaar werkzaam als make-upartist bij MAC cosmetics en geef ik les op De Visagieschool.

 

Mag ik jou ook een onvergetelijke look bezorgen? Neem dan snel contact op!

Photography

''Less is more...maar dan wel met meer liefde.''

 

Van de mooie momenten in het leven moet genoten worden. Geen tijd om foto's te maken dus! Daarvoor ben ik er, zodat u kan genieten van uw moment met moeder, vader, kids of wie weet wel de hele buurt. We maken er een groot feest van!

 

Werken is een stuk minder leuk. Wie weet haalt u de leukste opdrachten binnen met nieuwe foto's voor uw website en LinkedIN. Twijfel niet en geef uzelf een mooie job!

 

Wilt u weten of er iets anders mogelijk is? Geen probleem! We regelen het binnen 48 uur!

 

 

Matthys kuyvenhoven

CREATIVE ALLROUNDER

 

Enthousiasme en geluk zijn het aller belangrijkst. Samen komen wij er wel! Er zijn al genoeg obstakels, maak het jezelf gemakkelijk.

 

GET IN TOUCH

 

Address:

Jeudestraat, Zoelen 4011 GK

 

Email:

matthys.kuyvenhoven@gmail.com

 

Phone:

+31615186960

 

Copyright © All Rights Reserved