About Me

Matthys Kuyvenhoven

Make-up [] Fashion [] Photography

Hello, I'm Matthys

Een hele tijd geleden begon alles met het schrijven van blogs op mijn website. Ik besloot daarvoor foto's te gaan maken met een fotograaf. Foto's maken had altijd al mijn interesse, maar ik heb hier nooit heel veel aandacht aan besteed. Het leek mij leuk om meer foto's te hebben voor mijn blog. Zo breidde ik beetje bij beetje mijn netwerk uit.


Na al vele shoots te hebben gehad besloot ik make-up &hair erbij te gaan doen. Niet omdat dit mijn droom was, maar omdat het mij praktisch leek. Pas toen ik eenmaal hiermee begon, is mijn passie hiervoor gaan groeien. Deze mag ik toepassen in mijn dagelijksleven op de winkelvloer. Hier ontmoet ik mensen met verschillende interesses, behoeftes en gebruiken. Ik voorzie hen allen met liefde van een passend advies.


Styling en fotografie volgden al snel. Door mijn opgebouwde netwerk kon ik snel publicaties scoren met mijn styling. Het duurde dan ook niet lang voordat ik verschillende aanvragen voor samenwerkingen kreeg.


Zoals je wellicht gemerkt hebt, is fotografie altijd een beetje op de achtergrond gebleven. Het duurde voor mij heel lang om een goede niche te vinden. Natuurlijk heb ik die nu gevonden en fotografeer met alle liefde uw bruiloft.


Hopelijk mag ik u binnenkort blij maken door een van mijn passies te mogen beoefenen!

photo by Suzan Alberts

A men who is in love with his dreams.

He can reach every goal,

Just playing another role.

It's more beautifull than it seems.

He can reach your hart,

can reach the world

and create a new start.

 

 

Follow me on Instagram

Op mijn account post ik alle backstagefilmpjes van alle samenwerkingen. Vooral leuk om eens te kijken hoe het eraan toe gaat tijdens een fotoshoot of show!

Matthys kuyvenhoven

CREATIVE ALLROUNDER

 

Enthousiasme en geluk zijn het aller belangrijkst. Samen komen wij er wel! Er zijn al genoeg obstakels, maak het jezelf gemakkelijk.

 

GET IN TOUCH

 

Address:

Jeudestraat, Zoelen 4011 GK

 

Email:

matthys.kuyvenhoven@gmail.com

 

Phone:

+31615186960

 

Copyright © All Rights Reserved