About Me

Hey, Matthys hier!

Bij MAVIH zijn we gepassioneerd door bruidsmake-up en kapsels. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door make-up en haar, gedreven door mijn liefde voor creativiteit. Het ontmoeten van open-minded en creatieve mensen was altijd mijn doel, daarom begon ik mijn carrière in de retail voordat ik de overstap maakte naar het onderwijs. Daar heb ik snel leren werken en heb ik vaardigheden op gedaan om goed jouw wensen te kunnen achterhalen.


Tijdens mijn tijd als docent uiterlijke verzorging ben ik werkzaam geweest op de kappersopleiding van Zadkine in Rotterdam. Hier was ik aanjager van meer diversiteit binnen de opleiding. Tevens vind ik het belangrijk dat iedereen zijn of haar eigen pad kan uitstippelen en bewandelen.  Gedurende dezelfde periode heb ik mijn eigen kappersopleiding en mijn bachelor onderwijswetenschappen behaald. Ik vind het altijd belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen als mens en professional. Om die reden vind ik het ook super leuk om elk jaar weer nieuwe vaktrainingen te volgen.


Het is altijd een vraag wat de toekomst gaat brengen, maar één ding weet ik zeker. Naast mijn streven voor grote kwaliteit ga ik jou verzien van prachtige haar en make-up, waarbij het vooral gaat om hoe jij je voelt. Jij bent mooi zoals jij bent en dat ga ik jou laten zien!

Contact