Make-up & hair editorial

Ben jij opzoek naar een make-up artiest en haarstylist?


Bij mij ben jij aan het juiste adres! Al sinds 2016 verzorg ik visagie en haarstyling voor fotoshoots, bruiloften en events. Naast mijn werk als freelance make-upartiest werk ik als docent op ROC Zadkine voor make-up & hair.  Voor mij is het erg belangrijk om de klant blij te maken. Hier haal ik namelijk mijn voldoening uit! Samen maken we er iets moois van. Tijdens onze sessie mag jij lekker jezelf zijn en genieten. Dan verzorg ik de mooie looks!

Hele leuke en fijne fotoshoot gehad. Matthys heeft niet alleen oog voor mooie foto’s maar ook voor styling en het totaalplaatje. Ontzettend blij met het eindresultaat, dankjewel!


~ Charlotte ~

Matthys

BRUIDSTYLIST - NAILS. MAKE-UP. HAIR

Make-up is voor mij een manier van creativiteit. De volledig maakbare wereld, waarin we samen iets tofs neer kunnen zetten. Het liefst werk ik samen en voor mensen, omdat het verassend en inspirerend is. Mooie make-uploos maken kan ik zeker, maar met jouw input worden ze nog toffer!

Het is altijd prettig samenwerken met Matthys. Duidelijke communicatie, een eerlijke mening, correct en levert goed werk af!


~ LVM Agency ~

Make-up & Hair arrangementen

Dagmake-up (naturel)


Voor een mooie natuurlijke look is dit de make-up voor jou. Bij een dagmake-up laten we de sterke punten van jou naarvoren komen en camoufleren we dat wat jij minder mooi aan jezelf vindt. Uiteindelijk creëren we een look waarmee jij straalt!


Hairstyling of blow dry

Bij een verzorgde make-up, kan een goede hairlook ook heel fijn zijn. Dit maakt het plaatje helemaal af!

Glamourmake-up (full-glam)


Ben jij opzoek naar net een beetje meer? Voor een opvallende look draai ik mijn hand niet om. We kunnen aan de gang gaan met een intense donkere smokey eye of een mooie cat-eye eyeliner. Let's play! Uiteraard kunnen we hierbij ook nog een nepwimper bij aanbrengen.


Tarieven halve of hele dag


Voor fotoshoots en shows is het mogelijk om mij ook voor één of twee dagdelen te boeken. Hierbij zal ik gedurende de boeking het haar en make-up verzorgen en bijwerken.