Daggasten & extra services

Services

Daggasten make-up & hairstyling

Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.

Daggast hairstyling & make-up


Als daggast op een bruiloft mag jij ook stralen naast de bruid. Onze hairstyling en make-up diensten zullen ervoor zorgen dat jullie beiden stralend voor de dag komen, zodat jullie samen kunnen genieten van het speciale moment. Met MAVIH ben je verzekerd van professionele en prachtige looks voor elke gelegenheid.


We passen voor jou de look terplekke aan op jouw wensen. Dit is tevens een prachtig cadeau om als bruid te geven aan jouw (schoon)moeder, vriendin of ceremoniemeester.

Daggast make-up of hairstyling


Liever alleen make-up of hairstyling door ons laten verzorgen? Uiteraard is dat ook mogelijk! Op locatie of in de salon kunnen de mooiste creaties worden gemaakt. Jij hoeft als enige te ontspannen. 


Mocht jij een proefsessie wensen voor de make-up of hairstyling als daggast, dan is het raadzaam om dit tijdig door te geven. We maken er in ieder geval een feestje van!

Make-up & hairstyling kinderen


Zelfs voor de kleinsten van het gezelschap bieden wij haar en make-upservices aan. Nu zij jouw prinsessendroom uit zien komen, willen ze daar natuurlijk heel graag van kunnen meegenieten. We bespreken samen wat wel en niet mag, zodat we een passende look hebben.